Over Wynants

Wynants Bouwmaterialen bewijst zich elke dag weer als sterke en betrouwbare bouwpartner.

Onstaan

In de jaren 60 bundelden de broers Karel en Alfons Wynants hun krachten en startten ze met hun eigen betonfabriek aan de Larumsebrugweg in Geel. Ze produceerden er een breed gamma aan betonblokken en allerlei betonproducten.

Na enkele jaren gaf Alfons zijn loopbaan een andere wending en verliet hij het bedrijf. Zijn broer Karel nam de zaak over en breidde hun aanbod en service verder uit.

In 1994 nam de zoon van Karel, huidig zaakvoerder Ivo Wynants, met zijn vrouw Nadia de zaak over. Ze moderniseerden het wagenpark en breidden het assortiment flink uit. Daarmee speelden ze in op de nieuwe evoluties op de bouwmarkt en de veranderende vraag.

Groei

Het bedrijf groeide hard. De behoefte aan meer bedrijfsruimte nam toe. In januari 2008 verhuisde Wynants Bouwmaterialen naar een veel ruimere locatie aan de Paviljoenstraat in Geel-Ten Aard, waar ze nu nog zitten.

Sinds 2014 draait Robbe Wynants, de zoon van Ivo en Nadia, mee in de zaak. In 2018 werd hij medezaakvoerder. Met de intrede van de derde generatie Wynants is opvolging in dit familiebedrijf alvast verzekerd.

+50 jaar ervaring

Het bedrijf Wynants Bouwmaterialen bestaat uit een gedreven en slagkrachtig team met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector. Dat merk je aan hun service, hun knowhow en hun keuze voor beste bouwmaterialen. De extra services die zij bieden zijn een grote hulp voor heel wat bouwprofessionals en particulieren.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met onze producten in onze showroom binnen en op een uitgebreid showpark buiten. Wij staan u graag bij met raad en daad!