pattern.png
pattern-1.png

Gevelstenen

De gevelsteen die u uitzoekt, bepaalt de stijl en het uitzicht van uw woning. Wij helpen u graag op weg met advies op maat, afgestemd op uw wensen en dromen. We werken samen met de meest gerenommeerde fabrikanten.

Wist u dat u gevelsteen kunt verlijmen of verwerken met dunbedmortel of doorstrijkmortel? Kiest u liever voor het traditionele metselwerk, dan kunt u de gevelsteen met passend kleurvoegsel afwerken of kiezen voor een kleur-op-kleur voeg (Weber- of Seifert-voegsel). Elke manier van werken zorgt voor een unieke uitstraling want een verlijmde steen ziet er heel anders uit dan een gemetselde steen. Vraag gerust om advies.

Ziet u ergens een gevelsteen waar u enthousiast over bent? Neem even een foto en laat die ons zien of geef ons het adres. We zoeken hem graag voor u op.

Twijfelt u nog over uw keuze? Kom dan gerust eens langs voor vrijblijvend stijladvies. We tonen u graag ons ruim assortiment en geven uitleg en advies.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met onze producten in onze showroom binnen en op een uitgebreid showpark buiten. Wij staan u graag bij met raad en daad!

pattern.png
pattern-1.png

Onze andere bouwmaterialen

Deksels alu & gietijzer
Gereedschappen
Lijmen en voegsels
Matten en matkaders
Onderhoudsproducten
Siliconen
Vloer- en wandtegels
Waterdichtingsproducten