pattern.png
pattern-1.png

Dakpannen

De keuze aan dakpannen op de markt is enorm. Uw dakbedekking heeft dan ook een grote invloed op de uitstraling van uw huis. Op basis van uw smaak, voorkeur en uw bouweisen zoeken we met u naar de dakpannen van uw voorkeur.
Betonnen dakpannen (snel-dekpannen)

Betonnen dakpannen zijn gemaakt van een mengsel van zand, cement en eventuele toeslagstoffen. Ze zijn goedkoper dan keramische dakpannen, leverbaar als gegolfde of vlakke dakpan (tegelpan) en hebben een zijdelingse sluiting of een kop-sluiting.

Keramische dakpannen (kleidakpannen)

Keramische dakpannen worden gemaakt van gebakken klei. Net als betondakpannen zijn ze leverbaar in een vlakke- of gegolfde uitvoering. Kleidakpannen hebben een mooie natuurlijke uitstraling, zijn kleurvast en zeer duurzaam. Er bestaat een grote verscheidenheid aan dit type dakpan. Ook zijn er tegenwoordig extra grote modellen leverbaar waardoor uw dak sneller bedekt is en uw werktijd uitspaart.

Kom vrijblijvend langs en maak kennis met onze producten in onze showroom binnen en op een uitgebreid showpark buiten. Wij staan u graag bij met raad en daad!

pattern.png
pattern-1.png

Onze andere bouwmaterialen

Deksels alu & gietijzer
Gereedschappen
Lijmen en voegsels
Matten en matkaders
Onderhoudsproducten
Siliconen
Vloer- en wandtegels
Waterdichtingsproducten